19 thoughts on “Без коментар – Минисметище до Елма”

 1. Хващам автобуса всеки ден от тази спирка, за да отида на работа и също съм се възмущавала от грозната картинка.
  Лично аз никога не съм си позволявала да хвърлям отпадък било там,било другаде , освен на местата предназначени за това. Така съм възпитана,така възпитавам и децата си и така е редно да правят всички.
  Мисля си обаче, че ако на това място на спирката на ЕЛМА се постави едно кошче за отпадъци, положението ще е друго.
  Разбира се нужно ни е и възпитание,за да хвърляме отпадъците където трябва.

 2. За едно общество се съди и по чистотата му.
  Като гледам околната среда в Троян, представям си каква “чиста” нация сме. В бяла Европа, ако някой на улицата те види да хвърляш дори фас на земята, ако няма да те накара да си го вдигнеш и да ти направи забележка, то поне ще информира институциите да ти сложат една глоба, да та се замислиш другия път като хвършиш нещо на земята !
  В България – нали си имаме по-големи проблеми, това ама изобщо не ни прави впечатление.
  Въпрос на възпитание, според мен. Жалко, че на 80% от обществото изглежда им липсват първите 10 годинки…

 3. До сьвестна трояка ,Г-жо то чи хубаво да се сложи кошче е хубаво ,ама нали още на другия ден ще е изчезнало мангалите ще са го прибрали тей че сега няма да обвиняваме общината. погледнете надолу от тази спирка по пьтя дали има един капак на шахта работете по-вече да има по-вече даньци за да има има пари за тези тьртеи на дьржавата.

 4. Прав е Темплар – на повечето им липсват първите доста годинки. Я се огледайте непредубедено и кажете кога ще живеем на чисто място. Нали всеки има претенцията, че е чист човек, че е европеец и ккавото там си мислят повечето за себе си. А пък то – смет навсякъде, все виновни другите…И освен двама-трима нервозни – май няма хора доброволно да почистват чуждите боклуци, а то без чистене няма да мине. И снегът се топи, че да лисва всичко с цялата му грозота. Кошмар!