Активна реклама на Троян в Нови Сад

Активна реклама на Троян в Нови СадЧрез сдружение Тур Клуб РеМарк Троян и останалите общини  в регион Балкания са били представени неотдавна на туристическото изложение в сръбския град Нови Сад. Даря и Нико Заричинови от РеМарк са популяризирали най-новия каталог “Бизнес и туризъм 2010”. Община Троян е имала свой представител в изложението – Марияна Троанска, главен специалист в общинската администрация в областта туризъм. Освен това два от най-големите хотели в нашия район – “Веника” и “Троян Плаза”, са изпратили своите млади управителки Калина Славова и Любомира Прокопиева, които лично са имали възможността да очароват посетителите на изложението и да им изтъкнат предимствата на туризма в Троянско. Общо над 15 български общини са имали собствени щандове в Нови Сад – свидетелство за стремежа на България да популяризира и сред съседите това, с което е атрактивна за туристите. На изложението България е имала двучасова презентация, лично е присъствал и зам.-министър Иво Маринов.

One thought on “Активна реклама на Троян в Нови Сад”

 1. Momchil Vlahovski: Бива в Лице книгата да има бутон “Безмислено” за подобни “статии”…

  Троянски новини: Щом си рекъл, бива..

  Галя Лалева: Интересно кое точно е безсмисленото? Някои май са сведущи по всички въпроси, халал да им е!

  Momchil Vlahovski: Я да вземеш да прочетеш т.н. “статия” първо.И моля задръж си сарказма, не се получава и се върни от там откъдето си изпълзяла!

  Галя Лалева: Смях в залата! За остроумие ли ще го водим това?

  Галя Лалева: А и това не е статия, а информация – просто уточнение…

  Momchil Vlahovski: Аха, а как се нарича разпространяването на прекопирани слухове, съдърщажи “ако евентуално”, “засега не са направени”….май само симулиране на дейност,а и симпатягите от тази т.н. електронна медия обичат да разпространяват копирани информации ,че са и нагли!
  КАзах ти нещо за сарказма, не се получава!

  Галя Лалева: Никой не те кара да се занимаваш с тази т.нар. електронна медия….Съсредоточи се върху другите…Другото няма да коментирам, все ми е тая какво ти е мнението и колко си далеч от истината.Приятна неделя ти желаЯ, Момчиле! И честита награда на майка ти!

  Momchil Vlahovski: Ха така ,освен очевидна злоба показваш и втората велика страна в троянското население-лицемерие!
  Не знам кое ме отврати повече за 5-те изгубени минути с теб тук, г-жо Лалева ,непозната за мен!

  Галя Лалева: Няма лицемерие, тъй като и лично съм я поздравила,да е жива и здрава…Пък другото – за 5 минути като към непозната избълва доста квалификации, ама както се казва – мълчанието е най-добрия отговор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.