Откраднали крави край града

Откраднали крави край градаДве крави, собственост на Минко Б. от Троян, са били откраднати миналата нощ. Човекът ги отглежда край града, близо до “Лесопласт”, където има свое стопанство, като нощем животните му са без надзор. Злосторниците са оставили две от кравите на стопанина. Колко голяма загуба е тази кражба, може да разбере само този, който отглежда домашни животни. Надеждата да бъдат намерени и да са живи е твърде малка.

3 thoughts on “Откраднали крави край града”

  1. Спокойно, троянци, ако сега сте по на 25-30 години, то ”Кауфланд” ще е готов за внуците! Като се има предвид колко мудно, бавно и тромаво всичко се върши в този град….. За този ”Кауфланд” се ГОВОРИ от 4 години, но нищо НЕ СЕ ПРАВИ, само се говори. Ако мудната управа на града продължава в същия дух с всичко, не само с тази сделка, то няма да останат млади в града. И без другото от 5 години някъде градът става само за отдих и почивка, за нищо друго….

  2. хахаха, този ми коментар не трябваше да е тук, а при коментарите за ”Кауфланд”, малка грешчица :))))))))))))

  3. Na toq shte mu se neznae… samo gi puskashe po sredata na pytq. Na 1000 pyti sym shtql da se blysna v tqh tochno na zavoq!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.