До десет дни ще е готова улицата край Автогарата

До десет дни ще е готова улицата край АвтогаратаОбновяваната от софийската фирма “Пътприбор” важна пътна артерия в Троян – улица “Димитър Икономов – Димитриката”, в участъка от бившето кино покрай Автогарата и  Поделението, до десет дни ще бъде завършена, съобщи кметът Минко Акимов. Ако времето позволи да се работи и през уикенда, е възможно идната седмица да стане официалното откриване на обекта, като намеренията са това да стане в присъствието на зам.министър на регионалното развитие и благоустройството. Предстои да се положат още пластове асфалт там, където ремонтът продължава, да се поставят и новите тротоарни плочки. Тези, които са минавали към Автогарата, вече са видели, че тротоарите стават широки, дърветата по тях са отрязани, но се оставят дупки за засаждането на нови, както е предвидено по проекта. Обектът е преходен, инвестицията е 145 000 лв.
Строителството налага лека реорганизация на движението в този участък, тъй като материалите, които предстои да бъдат положени, са на осовата линия и именно те карат автомобилите да се изчакват, за да се избегнат сблъсъци. В по-натоварените часове от деня се получават леки задръствания.
В общината се работят в последните два месеца общо 21 обекта. В Орешак например са асфалтирани две важни улици, изкъртени и в много лошо състояние преди: 3-километровата улица “Хемус” и улицата край реката, по която бива отбивано движението, когато в най-голямото троянско село е августовският панаир.

15 thoughts on “До десет дни ще е готова улицата край Автогарата”

 1. Тези които са минавали покрай Автогарата, са забелязали че плочките вече “клопат” под краката им !
  За жителите на “долния” участък на улица ” Димитър Икономов” от разрушеното кино до Общинския пазар, не се предвижда ни нови плочки ни асфалт!
  Гарантирано от ГЕРБ!

 2. Дааа, ””браво”” на кметчето, нали идват избори догодина, трябва да покаже, че е направил нещо! Тези работи се правят в хубаво време, трябваше това да стане лятото, а не сега- в дъжд, студ и сняг! Но, по-добре късно , отколкото никога, а съвсем друг е въпросът, че ако работата е некачествена и с лоши материали,то по-добре изобщо да не се започва! И както се спомена в горния коментар- плочките вече ”клопат”, така че сами си направете изводите! Много бавно и мудно става всички в този град, не съм доволна от работата на кмета- нищо не прави, нииищооооооо!!!!!!!!

 3. Кмете,защо не дадеш повече яснота по въпроса,каква е тази фирма ремонтираща улицата?
  Какво правят там енкин и жена му?
  Как се стигна до избора на тази фирма?
  Хайде ,Вие нали сте журналисти,защо не се разтършувате за повече информация?!?!?

 4. Пикльо, ами ти защо не си провериш сам? Нали си голям отворко бе, посерко мамин. Майка ти не е лоша жена, ама ти откъде се пръкна такова добиче… и психясало на всичко отгоре. Кога ще разбереш, че си пълен неудачник и боклук, ама с големи претенции в живота. Мислиш се за анонимен? Нещастник!

 5. Леле какви са тия думи бе горния?
  Ти сякаш не живееш в Троян и проблемите на града не са твои?
  И с тези убидни думи,показваш че с нищо не си по-различен!

 6. Писача, първо разгледай “творчеството” на “Никога един от вас” под другите статии, прецени има ли някого да не е наругал и обидил, па после ела пак да си говорим.
  Но, ако ще си говорим – първо се научи, че “Обидни” се пише с О, а не с У.
  Иначе съм много различен, защото това невъзпитано същество все някой някога трябваше да го спре или поне да му “отговори” подобаващо.

 7. Нямам претенции относко граматиката, но пък и не сме в час по Български,нали? 🙂
  Не познавам нито Вас, нито въпросния , но разбирам че сте от засегната страна!
  С риск да отнеса същите епитети,се съгласям с въпросния, че това което се случва в Троян е абсурд!
  Сутринта минавах по Автогарата и наистина качеството на ремонта е под въпрос!Все пак става въпрос за нашитепари нали?
  На Вас живее ли Ви се в подобна среда?
  Но пък и не видях с какво Ви е обидил въпросния, или поне в коментарите не виждам обидни реплики към Вас!

 8. Качеството на ремонта – вие казвате, че не е добро. Строителството още не е завършено, още не е проверено качеството, строителния надзор още не е извършил проверките си и чак тогава идва плащането с нашите пари. Има и гаранционен срок. На този, където се е написал “Никога един от вас”, а все кисне при нас и обижда – вечно му е крив света, вечно е недоволен и вечно сънува конспирации. Нормално е да се появят дефекти, нормално е да се отстранят. Вие всичко ли извършвате перфектно? И това ли е проблема? Че най-после започна нещо да се строи?

 9. А и не бих си позволил да вляза в словесен “двубой” относно качествата на даден човек, особено ако не го познавам и не знам какво представлява!
  Както например не познавам дори Вас,смея ли да Ви нападна по подобен начин?
  Ето Ви един пример с нашите обични политици:
  Преди избори едни мили,представят се едва ли не за Агели, всичко обещават,а вземат ли властта става страшно!
  В началото си ги мислил за едни,а после какво излиза!?!?

 10. Хайде още един политолог се появи. Коя власт са ви “взели”, господине? Нали се самоуправлявате?

 11. Образно говоря госпожо!
  Не конкретизирам ,но сама виждате в България как стоят нещата!

 12. Само за информация – трудът е що годе на ниво, но проекта… някой пак си е правил дипломната работа на наш гръб и за наша сметка (swear)

 13. Тоя къде ме храни така звучно….Като си толкова голям мъж, защо не си покажеш физиономията и да си уредим една среща та да те видя?
  Знам че никога няма да посмееш да покажеш физиономията си мишок посран, така че се върни там откъдето си изпълзял.
  И никога повече не си позволявай да се гавриш с праха на майка ми, защото споменеш ли я още веднъж, ще те намеря и лично ще ти изтръгна ташаците през гърлото!

 14. Имах известни съмнения ма тоз “Никога един от вас” наистина е болен мозък или е объркал хапчетата или се дрогирал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.